Keresés befejezése

Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett piskóta

Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett piskóta

Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett piskóta

 

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • 2 kanál Benefitt cukorhelyettesítő
  • pici só
  • 1 csomag sütőpor
  • 4 ek. kókuszzsír
  • 200 g Benefitt piskóta és muffin lisztkeverék
  • 100-150 ml víz
  • 2 db kisebb alma vagy cékla lereszelve.

 

A hozzávalók közül mindent összekeverünk, kezdve a tojásokkal a vízzel és a cukorhelyettesítővel. Majd ezután sütőpapírral bélelt tepsibe beletesszük a masszát. A tetejét megszórjuk kókusz chips-el és 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 20-25 percig sütjük. A sütés után akár pár szem málnával vagy egy kis áfonyalekvárral is lehet tálalni.